RSS

TVD sztárok kampányolnak a környezetért

20 ápr

A külföldön és hazánkban is sikeres Vámpírnaplók sorozat környezettudatos sztárjai idén júniusban Budapestre látogatnak, hogy egy felejthetetlen hétvégét töltsenek együtt legnagyobb rajongóikkal.

Időpont: 2013. június 28-30.
Helyszín: Lurdy ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

Az Elbűvölő Vámpírok Találkozója és Környezetvédelmi Gála elnevezésű közönségtalálkozóra a sorozat főszereplői és mellékszereplői közül is érkeznek színészek: itt lesz Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Matthew Davis (Alaric Salzman), Todd Williams (Connor Jordan), Sara Canning (Jenna Sommers) és Torrey DeVitto (Meredith Fell) is.

A Nemzetközi Akciók a Természetért Alapítvány szervezésében, a Lurdy házban megvalósuló esemény kiemelt célja, hogy felhívja a figyelmet szűkebb és tágabb környezetünk megóvásának fontosságára. A természet- és állatvédelem iránt köztudottan elkötelezett Ian Somerhalder és színésztársai, akik maguk is gyakran vesznek részt jótékonysági programokban, örömmel vállalták a részvételt. A sorozat rajongói így nemcsak egy varázslatos hétvégén vehetnek részt kedvenceikkel, de a környezetvédelemhez is aktívan hozzájárulhatnak, hiszen a szervezők az eseménnyel az Ian Somerhalder Alapítvány munkáját támogatják.

Első magyarországi közönségtalálkozójukra a színészek már most lelkesen készülnek: feltérképezik a látnivalókat, a gasztronómiai és a tradicionális szokásokat. Alig várják például, hogy megkóstolják a csirkepaprikást, a pálinkát, és nem utolsó sorban, hogy egy jót bulizzanak a vendégekkel a rendezvény gálaestjén. Ian az esemény kapcsán, Twitter-oldalán keresztül a következőt üzente a magyar nézőknek: “Alig várom, hogy találkozhassak Veletek Magyarországon, a júniusi Elbűvölő Vámpírok Találkozóján”.

Nem csak a TVD rajongóknak lehet érdekes ellátogatni az eseményre, hiszen Matthew Davis mostanában a Cult című sorozatban játszik, több kevesebb sikerrel, Sara Canning pedig az Öslények kalandorai testvérsorozatával próbálkozott nem is olyan régen. Torrey DeVitto, a Pretty Little Liars egyik mellékszereplőjeként is jelen van a képernyőn.

További információk, jegyvásárlás, program: weboldal, facebook

 
Hozzászólás

Szerző: be 2013/04/20 hüvelyk Hírek

 

Címkék:

Hozzászólás