RSS

The Vampire Diaries 4×17

24 Már

Nem is tudom hol kezdjem. Talán le kéne szögeznem, hogy ez már jó epizód volt, de azért még mindig kicsit tévúton jár a sorozat az én szememben. Kezdjük a boszorkányunkkal (Bonnie) a sort, aki most hát nem igazán csinált semmit, csak szenvedett, úgy ahogy mi szoktunk, mikor borzalmas színészi játékával találkozunk. Ahhoz képest, hogy neki kellett volna 12 boszit megölnie és ahogyan rákészült, hát nem igazán csinált többet a földön való fetrengésnél. Inkább ölték volna meg. Szerencsére Caroline megmentette a helyzetet és “helyesen” cselekedve megölte a 12 embert. És utána még sír, hogy mit tett… Gondolkodjon a tettei előtt azt ajánlom.

Stefan jóformán a nagy semmit testesíti meg mostanában. Rebekah még mindig a kedvencem, így vele elfogult vagyok, de most mondjátok azt, hogy nem jó, amit csinál. Belevaló vámpír, nem úgy mint a többi – istenem, Elena legyen újra ember – cél vezette vámpír. Damon és Lexi jók együtt, utóbbit nagyon jó volt újra látni és nagyon sajnálom, hogy az 1. évad még volt olyan fordulatos és izgalmas, hogy egy halált ellőttek vele. Elena egyértelműen most a legjobb az egész sorozat ideje alatt. Nem nyavalyog, élvezi a vámpírságot és az, hogy társult Rebekah-val, remek.

Klaus és az epizód vége szerintem nem volt egy nagy durranás. Főleg, hogy tudjuk Kalusnak élnie kell, hiszen saját sorozatot kapott, abban pedig nem tud halottan főszereplőt alakítani. Szóval, Elena – Rebekah sokáig maradjon együtt, mert jók. Bonnie haljon meg. Caroline pedig ne vegye át Elena nyavalygását, mert idegesítő. 7,5/10

 
Hozzászólás

Szerző: be 2013/03/24 hüvelyk Epizód, Sorozatkritika

 

Címkék:

Hozzászólás