RSS

The Vampire Diaries 4×13

11 feb

* Nagyokat sóhajtozik* Shane, Shane, Shane ejnye, hát szabad így viselkedni azokkal, akik megpróbálnak segíteni neked kiszabadítani egy elmebeteg boszorkányt? Elraboltatni Jeremyt, felhasználni Bonnie jóhiszeműségét és majdnem kinyíratni a többieket. Azt hiszem egy kicsit csökkent a tiszteletem Shane iránt, de még mindig úgy gondolom, hogy egy őrült zsenivel van dolgunk, aki nem akar mást csak újra látni a feleségét és a fiát. Tetszettek a mellék sztorik, amik körbelengték az epizódot, főleg a Silasről szóló. Elena – Stefan – Rebekha háromszög nem mondható unalmasnak. Becky eljátssza a kemény Ősi vámpírt, aki a szíve mélyén igen sebezhető és szeretetre éhes. Elég helyesek lennének Stefannal együtt és azt hiszem jó lenne, ha végre összejönne neki egy rendes nő.

Klaus. Szegénykém én úgy sajnálom őt. Megölték két testvérét és nem egyszer kínozták már meg. Kérem hagyják már abba, nem szenvedett még eleget? Oké, megharapta Carolinet, de kiprovokálta, könyörgöm. Tudni lehetett, hogy Klaus nem fogja hagyni meghalni még ha olyan keményen is próbálta bemagyarázni az ellenkezőjét. Nagyon remélem, hogy összejönnek Carolinennal. Elna és Damon Paradicsomi kapcsolatát sötét felhők veszélyeztetik. De könyörgöm mi a fenét hitt mit fog mondani Damon az ajánlatára? Az idősebbik Salvatore jól mondta: Ez nem ő, hanem Stefan. Mindkettejük olyat akar kérni a másiktól, amit az nem tenne meg még ha el is veszíti a másikat. Remélem ez a kis veszekedés nem löki vissza Elenát Stefan karjaiba. Még csak az hiányozna. Nekik sokkal jobb külön a másiktól.

Összegezve nem volt rossz rész. Jaj, majdnem elfeledkeztem az újonnan felbukkant szereplőnkről, aki az Ötök egyike. Szegény Damon nem valami szépek a kilátásai a következő epizódra nézve. 9/10 Rebekha szavaival búcsúznék amiket Damonhoz intézett: You have a nice behind. ^^

 
Hozzászólás

Szerző: be 2013/02/11 hüvelyk Epizód, Sorozatkritika

 

Címkék:

Hozzászólás