RSS

The Vampire Diaries 4×12

03 feb

OMG!!!! Az évad, nem is, a Vámpírnaplók történetének legjobb epizódját láthattuk pénteken. Én szóhoz sem jutok. Az elejétől a végéig minden egyes jelenet elképesztő volt. És bejelenteném, hogy ez az első bál amit lefújtak. Hogy lehetséges ez? Remélem az ötödik évadban már nem akarnak majd bálozni.
Stefan és Rebekha kapcsolata talán csak érdek, de törődnek egymással. Eléggé meglepett Becky valódi célja a gyógyírral kapcsolatban, habár ez érthető nála. Nem szeretne mást csak, hogy végre szeresse őt valaki, gyereket szülhessen és boldogan tengesse az egyszerű átlagemberek életét.

Damon nem nagyon avatkozhat a dolgokba, de hasznosnak alig mondható tanácsokkal látja el Klaust. Bonnie. Nem igazán kedveltem őt egészen mostanáig. Amit az anyjával tett, az elképesztő volt. Ha már itt tartunk minek kellett visszahozni Abbyt? Lényegtelen. Ami igazán fontos, hogy ha nyögve-nyelősen is, de sikerült megölni egy Ősi vámpírt. Ez szemétség, minden olyan szereplőt kiírnak a sorozatból akit, csak egy kicsit is megkedvelek. Persze azt a nyafogós Aprylt nem akarják lekaszabolni vagy valami olyasmit tenni vele, ami maradandó károsodást okoz a kicsi testében.

Visszatérve a Gilbert testvérek remek koreográfiájához. Miután Kol elégett Klaus szeme láttára a hibrid eléggé morcos hangulatba került. Nagyon tetszett az agresszív oldala, mert még több elszántságot sugárzott az amúgy is eltökélt személyiségéből. Amikor megjelent Bonnie egy pillanatra megrémültem, hogy valami komoly kárt akar okozni, esetleg leállítja Klaus szívét, de szerencsére csak egy láthatatlan fallal választotta el a többiektől. Hála az égnek. Nem tudom mi lenne, ha Klaust is kiírnák a sorozatból. De nagy valószínűséggel jön a The Originals és még többet megtudhatunk az Ősökről.


A vége, na az szép volt enyhén szólva. Stefan és Damon mily meglepő szájkaratéztak egy sort aztán szegény kisöcsinek befigyelt egy csúnya jobbegyenes. Addig fog ez menni amíg egyikük ki nem nyírja a másikat. Szép kis meccs lenne és befizetnék rá. Ami ennél fontosabb az Jeremy kiteljesedett tetoválása vagyis a térkép. Hulk módjára letépte a szövetanyagot, ami pulcsiként funkcionált. Damon szavaival élve: Indulhatunk!
Mint már említettem fentebb ez volt az eddigi legjobb rész és kíváncsian várom már, hogy láthassam Silast. Vajon tényleg annyira szörnyű következményekkel jár felébreszteni mint amiket Kol említett? Minden egyes résszel izgatottabb leszek, de remélem, hogy nem az lesz, hogy nem fogják megmutatni Silast, mert akkor dühös leszek. Annyit dumálnak róla, a minimum, hogy felébresztik.

Egy szónak is száz a vége sok dolog van, ami megtörténhet és nagy valószínűséggel azoknál szörnyűbbek fognak bekövetkezni. 10/10

 
Hozzászólás

Szerző: be 2013/02/03 hüvelyk Epizód, Sorozatkritika

 

Címkék:

Hozzászólás