RSS

Supernatural 8×07

17 nov

Előző kritika. Úgy látszik Isten meghallgatta imáimat és az Odaátba újabb adag démont rakott. Igaz nem volt túl sok jelenetük, de ami volt az jó volt. Nosztalgikus. Most már tényleg lehet feltámadásról beszélni, hiszen lassan minden visszatér a régi kerékvágásba. Castiel is visszatért, sőt még erejével démonokkal is küzdött. Már csak Bobby hiányzik, de van egy olyan érzésem már nem nagyon látjuk őt viszont.

Amanda Tapping is beugrott a rész végén, és úgy tűnik egy ideig marad. Egyenlőre nem sok minden derül ki róla, de biztos nagy tervei vannak. Vagy csak azért segített Castielnek, hogy segítsen a Winchester tesóknak végleg száműzni a démonokat? Kevin közben kiélvezheti, hogy próféta és össze vissza cibálják. Úgy érzem az ő karaktere nem olyan erős még mint az anyjáé, aki az elmúlt pár évad egyik legjobb mellékszereplőjévé növi ki magát, ha nem hal meg. Ne haljon meg, majd csak akkor ha már unalmas karakternek számít.

Ha már hasonlítani akarnak régi önmagukra, hozzák vissza Ellen és Jo Harvelle vadászpárost is, őket is nagyon kedveltem. Vagy legyen megint FBI-os rész, azok de jók voltak. Na de visszakanyarodva az epizódhoz. Ugye kettétört a tábla, de tuti, hogy Sam és Dean pont azt a darabot kaparintotta meg, amit már Crowley is “olvasott”. Visszatekintés jutott mostanra is, szerencsére az is érdekes volt. Mekkora szerencse, hogy a leviatánok éppen most tűnnek jó ellenfélnek. Főleg a belépőjük milyen fasza már!? Erre a 7. évadban nem volt lehetőség mi? Jobban megkedveltették őket ebben a pár jelenetben, mint a tavalyi évadban.

Nem hiszem, hogy maradna ezen a szinten a minőség, de remélem nagyot nem is zuhan. Lehet a végén még sikerül egy jó átívelős sztorit kapni, s nem csak az elején tűnik úgy. Bár még 16 rész alatt sok minden történhet. Bízok benne, hogy találnak még pár isteni igét és jól elűznek pár természetfeletti fajt, mert ha jól vetem ki, akkor minden lénynek megvan a maga táblája. De nagy lenne, ha a végén még Isten is feltűnne. Vagy Amanda Tapping az Isten?

Még több ilyet. 9/10

 
Hozzászólás

Szerző: be 2012/11/17 hüvelyk Epizód, Sorozatkritika

 

Címkék:

Hozzászólás