RSS

Gossip Girl – Pár gondolat az utolsó rész elé

18 dec

[Előző írások: Gossip Girl 6×04, Gossip Girl – lebukott?, Gossip Girl, ki vagy te?, Gossip Girl 6×05, Gossip Girl karakterek 1. – Lily Xy, Gossip Girl – Kérdés 2., Gossip Girl 6×06, Gossip Girl karakterek 2. – Nate Archibald, Gossip Girl 6×07, Gossip Girl karakterek 3. – Jenny Humphrey, Gossip Girl – a vég előtt]

Emlékeztek még a sorozat első perceire? Serena feltűnésére a pályaudvaron, ahol az a bizonyos kép készül, amit éveken keresztül minden epizód első másodpercében újra és újra meg is mutatnak mutattak? Azóta, hogy kinőtte magát a széria és a szereplők is mennyi változáson mentek keresztül, bár nem mindenkinél egyforma mértékben figyelhető ez meg. A népszerűség nőtt és nőtt, majd egyre csökkent. Jár is nagy köszönet a CW fejeseinek, hogy nem hagyták befejezetlenül a sorozatot. Abban biztos vagyok, hogy ha nem lett volna éveken keresztül fő kérdés, hogy kicsoda Gossip Girl, akkor biztosan az 5. évaddal véget ért volna a széria. De mivel az volt, így nem akarták magukra haragítani a rajongó tömegeket, hiszen ez a titok már olyan kultikus szintre emelkedett, mint a How I Met Your Mother anyája. Szóval kedves rajongók nem búslakodni, örülni kell.

Tudom sokan már láttátok a befejezést, sajnos én még nem, feliratra várok. Nem hittem volna, hogy ennyire fogom várni a finálét, miközben egyes részeket már kedvem se volt letölteni egy-egy újabb hétfő után. De hát ez nem egy átlagos epizód, ha úgy sikerül mint ahogyan kellene, vagyis ahogyan én a fejemben elképzelem, akkor simán az elmúlt 3 év legjobb 40 perce lehet. Vagy még jobb. Addig is újra, jó szokásomhoz híven, megtekintem a legeslegelső epizódot.

Ki a fene Blair anyja az első részben? WTF
Chuck és Nate a busszal utazik. WTF2

 
Hozzászólás

Szerző: be 2012/12/18 hüvelyk Hírek

 

Címkék:

Hozzászólás